HaskBlog

Alle vragen over deep conditioner beantwoord

Deep conditioner: wat is het? Hoe gebruik je het? Hoe zorg je voor het beste effect? Hoe spoel je het uit? Welke zijn er? Dit hebben we allemaal voor jou uitgezocht.

Lees het artikel

De voordelen van Arganolie: het wondermiddel voor zijdezacht haar

Alles weten over arganolie? De voordelen van dit wondermiddel lees je hier.

Lees het artikel

5 verzorgingstips voor prachtige krullen

Krullen zijn natuurlijk prachtig, maar vragen ook om de nodige verzorging. Vaak zijn krullen namelijk wat vochtarm en heb je meer hydratatie nodig dan met steil haar. Maar je wilt niet dat het zwaar wordt en dat het gaat hangen. Om je krullen zo goed mogelijk te verzorgen zonder te verzwaren, delen we 5 tips.

Lees het artikel

Houd je haar prachtig blond met deze 7 tips

Wanneer je haar blond is of geblondeerd hebt, weet je al hoe moeilijk het is om dit mooi blond te houden. Een gele of groene gloed is helaas snel te pakken, en dat willen we niet. Om je blonde haren op hun allermooist te houden, hebben wij 7 tips voor je verzameld.

Lees het artikel

Hask Keratine Protein wint ‘Beste haarproduct’ award 2021

Wanneer je zoekt naar het beste haarproduct van 2021 raak je al snel verzand in een wirwar van artikelen, blogs en video’s. Daarom namen de redacteuren van Marie Claire samen met experts en lezers de proef op de som. Na 12 maanden testen was er maar 1 conclusie mogelijk: Hask Keratin Protein is het beste haarproduct van 2021.

Lees het artikel

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.